Voetballer Ryan Giggs bezwangerde schoonzus

Ryan Giggs heeft zijn vrouw Stacey heel wat uit te leggen. De sterspeler van de Engelse voetbalclub Manchester United ging niet alleen vreemd, maar bezwangerde ook nog eens zijn schoonzus.

Vorige maand werd al duidelijk dat Giggs er al jaren een affaire met z'n schoonzus Natasha op nahield. Ook zou hij tegelijkertijd het bed zijn ingedoken met de Britse Big Brother-ster Imogen Thomas.

Natasha ontdekte twee weken voor het huwelijk met Giggs broer Rhodri dat ze zwanger was. "Het was verschrikkelijk", onthult Natasha maandag tegen de Britse tabloid News of the World. "Ik zou de volgende maand trouwen met Rhodri en was ondertussen zwanger van zijn broer."

De 28-jarige vrouw stapte daarom op aandringen van Giggs naar een abortuskliniek, hoewel ze financieel volledig aan de grond zat. Giggs probeerde haar te helpen en gaf haar 500 pond. "Daarna zei hij alleen maar: succes", aldus de ontroostbare Natasha. Volgens haar deed het Giggs helemaal niets.

De 37-jarige voetballer probeert momenteel zijn huwelijk met Stacey te redden. Giggs trouwde vier jaar geleden met haar. Samen hebben ze twee kinderen.


Ryan Giggs: 'Succes' (Foto: Novum)