Juf geeft meisje vibrator: 'Stop hem er maar in'

De politie van de Amerikaanse plaats Montgomery County heeft gisteren een lerares gearresteerd die er een bijzondere wijze van het gebruik van lesmateriaal op nahoudt. Cheryl Bremble heeft een leerlinge een vibrator gegeven. Vervolgens moedigde de 40-jarige docente het meisje aan het seksspeeltje vooral te gaan gebruiken.

De blondine is sinds 2000 lerares in de bewuste regio in de staat Pennsylvania en is werkzaam op een school voor minder begaafde leerlingen. Bremble, die onmiddellijk is ontslagen, ging volgens de aanklagers buiten schooltijd veel met het slachtoffer om. Zo gingen ze vaak samen winkelen en hadden ze zowel via SMS als in persoon lange gesprekken over seks.

Het bleef echter niet bij seksgesprekken alleen. Zo gaf de lerares het anoniem gebleven meisje onder schooltijd een vibrator. Vervolgens kreeg het slachtoffer constant SMS'jes waarin Bremble haar aanmoedigde het apparaat tussen haar benen te stoppen en aan te zetten.

"Het is een walgelijke misdaad", laat officier van justitie van Montgomery County, Risa Vetri Ferman weten. "Dat je te maken hebt met kwetsbare kinderen in het speciaal onderwijs en dergelijke dingen doet." Bremble, een gescheiden moeder van twee kinderen, wordt aangeklaagd wegens het in gevaar brengen van en illegaal contact met een minderjarige. Er zijn vooralsnog geen bewijzen gevonden dat andere kinderen het slachtoffer zijn geworden van de geile docente.

Cheryl Bremble
'Steek de vibi er maar in' (foto: Montgomery County District Attorney’s Office)