Bouwvakkers in tranen door Natasja Froger

Natasja Froger krijgt naar eigen zeggen veel reacties op haar nieuwe tv-programma Welcome Home. "Op straat word ik aangesproken door bouwvakkers die zeggen dat ze weer met tranen in de ogen voor de buis hebben gezeten", vertelt de presentatrice in de Avrobode.

Volgens Froger krijgt ze ook wel eens 'vreemde' reacties op haar werk: "Zo twitterde iemand dat het prijskaartje nog aan mijn truitje vastzat, terwijl dat het etiket was."

Tijdens de opnames van Welcome Home, waarbij mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben worden verrast met een totale make-over van hun woning, vergeet Froger de wereld om haar heen. "Het productieteam moet mij erop wijzen dat er verfspetters op mijn gezicht zitten of dat mijn mascara is uitgelopen. Wat dat betreft ben ik echt een boerin. Thuis loop ik ook het liefst in makkelijke kleding en mijn haar in een staartje rond", aldus de vrouw van René Froger.

Inmiddels is Froger alweer vijf jaar te zien als presentatrice. Ze zegt niet veranderd te zijn: "Als persoon niet. Ik was natuurlijk al over de veertig toen ik mijn eerste programma presenteerde. Dan heb je al een rugzak en laat je je niet zo snel meer gek maken. Ik doe nog steeds zelf de was en koop gewon mijn kleding bij de Zara en de H&M."


Bouwvakkers in tranen door Natasja Froger