[WIN] Kaarten Source Code + dvd Rendition

Vanaf vandaag draait de film Source Code in de bioscoop. De film van de Brit Duncan Jones, is in april dit jaar de slotfilm van Imagine, het Amsterdam Fantastic Film Festival, geweest. In deze tweede film van de regisseur wordt geprobeerd om tijdreizen in te zetten om daders van terroristische aanslagen op te sporen. Mocht Source Code, net zoals zijn vorige film Moon een intrigerende breinbreker en kaskraker worden, zal de filmmaker absoluut niet meer geïntroduceerd te hoeven worden als de zoon van David Bowie.

In de thriller Source Code wordt militair Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) met een schok wakker in een trein op weg naar Chicago. Hoewel de passagiers hem lijken te kennen heeft hij geen idee waar – of wie – hij is. Het laatste wat hij zich herinnert is een helikoptermissie in Irak. Nu zit hij in het lichaam van iemand anders, maar voor hij iets kan doen vernietigt een bomexplosie het complete treinstel en alle passagiers.

In samenwerking met Entertainment One mag FOK! vijf prijzenpakketen weggeven. Elke winnaar krijgt 2 bioscoopkaartjes om de film Source Code te gaan kijken. Daarbovenop krijgt elke winnaar ook nog eens de dvd van Rendition. Meedoen kan tot en met donderdag 16 juni 2011. Kijk hier hoe je mee kunt doen.