Vlaar langer bij Feyenoord

Ron Vlaar is met Feyenoord een principecontract overeengekomen voor een contractverlenging tot medio 2014. "Het waren lange en vermoeiende contractonderhandelingen, maar ik ben heel blij en opgelucht", aldus Vlaar op de website van de Rotterdamse club.

"Ik kan me bij Feyenoord zeker nog verder ontwikkelen en ben er van overtuigd dat we de weg omhoog in zullen slaan", aldus Vlaar.

Martin van Geel. technisch directeur van Feyenoord, is erg blij met de contractverlenging van Vlaar. "We zijn ontzettend blij dat we het met Ron eens zijn geworden. Vlaar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot boegbeeld van deze club. Door zich nu langer te verbinden aan Feyenoord en vertrouwen uit te spreken in de weg die we bewandelen, geeft hij een heel belangrijk signaal af."

In de winterstop van 2006 verruilde Vlaar AZ voor Feyenoord. Vanwege zware blessures moest hij bijna twee volledige seizoenen aan zich voorbij laten gaan. Sinds zijn rentree is hij echter uitgegroeid tot een leider in de verdediging en sinds afgelopen seizoen is hij ook aanvoerder.