Vrouw (22) mept rapper in 1 slag dood na weddenschap

John 'Fatboy' Powell is niet meer. De veelbelovende, 25-jarige rapper heeft zich in september laten doodslaan door een 22-jarige vrouw. Tiffany Startz sloeg hem voor een weddenschap in een klap dood.

Het duo uit het Amerikaanse Will County sloot uit gekkigheid een weddenschap af. De 1,65 meter lange en 64 kilogram zware blondine zou Powell voor het bedrag van 5 dollar een stomp in het gezicht geven. Na het incasseren van het geld en de klap liep Powell weg om wat met vrienden te praten.

Hij kwam echter niet ver. Enkele minuten later stortte hij ter aarde, aan de gevolgen van een gebarsten slagader in zijn nek. Uit een gerechtelijke autopsie is gebleken dat de jonge rapper is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding, veroorzaakt door een stomp trauma.

Getuigen nemen het voor de mooie Startz op. Zij hebben verklaard dat Powell bij een sprong zijn hoofd heeft gestoten. De politie wil hier echter niets van weten en heeft besloten de vrouw aan te klagen wegens roekeloos gedrag en mishandeling.