'Kinderen dwingen Pitt en Jolie tot trouwen'

Brad Pitt en Angelina Jolie moeten op aandringen van hun kinderen toch overwegen om op korte termijn met elkaar in het huwelijk te treden. De twee lieten eerder weten pas te gaan trouwen als iedereen in de Verenigde Staten het recht heeft om dat ook te doen.

"De kinderen stellen vragen over een huwelijk", vertelt de acteur in tijdschrift USA Weekend. "Het gaat steeds meer voor hen betekenen, dus het is wel iets waar we over na moeten gaan denken." Pitt en Jolie hebben zes kinderen in de leeftijdcategorie 2 tot 9 jaar, waarvan drie biologisch en drie geadopteerd.

Pitt zegt dat hij en Jolie altijd de waarheid spreken tegen hun kinderen. "Er zijn geen geheimen in ons huis", zegt hij. "We zeggen tegen de kinderen: papa en mama gaan even weg om te kussen. Ze reageren dan met, 'bah, wat vies'. Maar wij staan erop."

De 47-jarige acteur en de 35-jarige actrice leerden elkaar kennen op de set van de film Mr. & Mrs. Smith, uit 2005. Datzelfde jaar scheidde Pitt na vijf jaar huwelijk van Jennifer Aniston.

Brangelina
'Brangelina moet trouwen' (foto: Novum)