Dr. Vagina schept 'orgasmemachines'

David Matlock kun je gerust een kutdokter noemen. De Amerikaanse arts heeft al ruim tienduizend mutsen, verspreid over 63 landen, strakgetrokken. De van 'Dr 90210' bekende dokter noemt zichzelf dan ook 'Dr. Vagina'.

"Ik heb vrouwen geopereerd van alle landen en culturen. De meeste van hen zijn tussen de twintig en veertig jaar", vertelt hij aan een Turkse krant. Matlock is momenteel in Turkije waar hij een symposium geeft. "Na een zwangerschap worden de spieren rondom de vagina slapper en vooral na twee of drie zwangerschappen. Dan is het nooit meer de oude en dit zorgt bij veel vrouwen voor minder zelfvertrouwen."

"Ik pas een lasertechniek toe en maak de vagina in een uur strakker", beweert hij. "Voor de operatie vraag ik hoe strak ze het willen hebben en de meeste vrouwen willen weer 16 jaar zijn. In Los Angeles is het sowieso zo dat de vrouwen de grootste borsten en de strakste vagina's willen."

"De operatie is een garantie voor een beter seksleven", verzekert hij. "De vrouwen voelen zich zekerder en zijn minder bang dat hun partner vreemdgaat met een jongere dame. Veel vrouwen hebben me gesmeekt om hun huwelijk te redden en de partners zijn mij erg dankbaar. Tijdens de operaties luister ik vaak naar 'Like a Virgin' van Madonna. Kan ik nog een betere baan wensen? Ik verricht trouwens alle ingrepen ook bij mijn eigen vrouw. We hebben een heel goed huwelijk."

"Een andere populaire ingreep is het vergroten van de 'G-Spot'", vervolgt hij. "Met een injectie vergroot ik in 8 seconden de clitoris waardoor vrouwen veel makkelijker kunnen klaarkomen. De kosten zijn maar 1850 dollar en je hebt er 6 maanden plezier van. Heel erg veel plezier. Er zijn klanten die zelfs tijdens het autorijden klaarkomen. Ik creëer letterlijk een orgasme-machine."


Met deze baas voelt het niet meer alsof je een banaan in een gang  gooit