Stinkende drugs voor dealende zoon

Een 41-jarige, Californische vrouw is in de boeien geslagen omdat ze haar zoon, die in de gevangenis een lucratief drugshandeltje runde, van marihuana voorzag. Sharlee Morton uit Ione verstopte de drugs tussen haar dampende dijen en wist het zo bijna een jaar lang de gevangenis in te smokkelen.

Zoonlief, slechts 20 jaar jong, moet maar liefst 22 jaar zitten wegens het gijzelen van klasgenoten en het om zeep helpen van de concurrentie op het liefdesvlak. Om toch nog een zakcentje te verdienen, besloot hij wiet te verhandelen in de bak.

Gelukkig bleek moeders bereid hier aan mee te werken. Ze wikkelde de softdrugs in een papiertje en verstopte het in haar muts. Elf maanden ging het goed, tot de bewakers besloten de vrouwen eens binnenstebuiten te keren. Toen men in haar doos graaide, haalden ze maar liefst achttien doses wiet tevoorschijn.

Bij een huiszoeking bleek Morton hoogstpersoonlijk een hennepplantage op poten te hebben gezet. Ook in haar auto werden grote hoeveelheden drugs gevonden. De zoon heeft bekend dat zijn moeder hem de afgelopen 11 maanden op vaginale wijze van drugs heeft voorzien, en dat dit hem een mooi zakcentje heeft opgeleverd. Moeder en zoon moeten op 13 juni voorkomen voor de rechtbank om hun handeltje toe te lichten.

Muts
'Met mijn zure muts, voorzie ik iedereen van drugs' (foto: Butte County Police Dpt.)