Van der Vaart en Bale in beeld bij Milan

Volgens algemeen directeur Adriano Galliani van AC Milan is zijn club nog niet uitgeshopt. De interesse wordt nu verlegd naar Londen.

Tegenover diverse Italiaanse media laat Galliani weten dat Milan nog op zoek is naar een middenvelder voor de linkerkant. Hiervoor zouden twee spelers van Tottenham Hotspur in beeld zijn. Rafael van der Vaart en gareth Bale worden met bovengemiddelde interesse gevolgd.

"Voor de linkerkant hebben we een aantal spelers op het oog", meldt Galliani. "Van der Vaart is er één, net als Gareth Bale", aldus de bestuurder. "Ook hebben we Marek Hamsik van Napoli op het oog." De interesse is slecht nieuws voor Urby Emanuelson. De Amsterdammer werd tijdens de winterstop overgenomen van Ajax en mag zich nu opmaken voor extra concurrentie.

Eerder vandaag kwam Galliani met het bericht dat Arsenal-middenvelder Cesc Fàbregas te duur zou zijn voor Milan. Het lijkt er dan ook op dat Bale en Van der Vaart niet snel naar Milan komen. De twee zijn in het bezit van een doorlopend contract en Tottenham zal de twee sterspelers niet zomaar laten gaan.