Glennis Grace moet stemrust houden

Glennis Grace moet de komende dagen haar mond houden vanwege stemproblemen. De 32-jarige zangeres, die van vrijdag tot en met zondag op het podium staat met de Toppers in de ArenA, heeft een verkoudheid opgelopen.

Glennis moet op doktersadvies rustig aan doen met haar stem. "Afgelopen weekeinde heeft Glennis kou gevat. Haar stem is wat schor", bevestigt woordvoerder Leander Maas. "Ze moet haar stem zo veel mogelijk rust geven, maar kan absoluut meedoen met de Toppers. De vorige grote repetitie was vlak voordat haar stemproblemen begonnen, en de volgende is vrijdag. Die kan ze ook gewoon doen."

Maas benadrukt dat de problemen van tijdelijke aard zijn. "Ze heeft absoluut geen poliep op haar stembanden zoals Jan Smit of Caro Emerald. Ze heeft een vervelende kou gevat."

De zangeres, die vrijdag haar nieuwe plaat One Night Only uitbracht, scoorde onlangs een hit met haar versie van Volumia's Afscheid. Glennis hoeft geen optredens af te zeggen door haar stemproblemen. "Deze week hadden we niets ingepland vanwege de voorbereiding op de concerten met de Toppers."


Glennis Grace moet stemrust houden (Foto: Novum)