Eredivisie: Stem nu op Elftal/Speler/Coach van het Jaar

Vorig weekend werd in de Eredivisie de laatste speelronde afgewerkt. Uiteindelijk ging Ajax met de titel aan de haal door met 3-1 van directe concurrent FC Twente te winnen. Nu het seizoen 2010/2011 achter de rug is, is het hoog tijd om alle prestaties te beoordelen.

De opzet

Om daar achter te komen organiseert FOK!sport het FOK! Eredivisie-elftal van het Jaar. Elke gebruiker krijgt de kans om zijn/haar favoriete elftal (4-3-3) in te zenden. Aan de hand daarvan rollen hier uiteindelijk elf namen uit, die tot het elftal van het jaar gaan behoren.

Ook willen we ook nog weten welke speler jij de allerbeste vond! Verdient Siem de Jong (Ajax), die twee treffers tegen FC Twente maakte, deze titel? Of is het misschien de revelatie van ADO Den Haag, Dmitry Bulykin?

En tot slot zijn we benieuwd welke trainer volgens de FOK!kers het allerbeste was! Is het John van den Brom, die met ADO Den Haag play-offs voor Europees voetbal haalde? Of is het misschien wel Alex Pastoor, die tegen de grote clubs een uitstekend resultaat neerzette?

Hoe zend ik mijn stemmen in?

Onder dit bericht heb je de mogelijkheid om te stemmen. Doe dit dan wel op de volgende manier;

Doelman (1x):
Verdedigers (4x):
Middenvelders (3x):
Aanvallers (3x):

Speler van het Jaar:
Coach van het Jaar:

Je hebt tot 30 mei 20:00 uur om je voorkeuren op te geven. Daarna sluiten de stembussen en worden alle stemmen geteld.

Veel succes!