'Van den Brom in beeld bij FC Utrecht'

ADO Den Haag-trainer John van den Brom is bij FC Utrecht in beeld om daar de nieuwe trainer te worden. Eerder zat de club al om tafel met Erwin Koeman.

Van den Brom is met ADO bezig aan een uitstekend seizoen. De trainer heeft de geruchten gehoord, maar zegt officieel van niets te weten. "Ook bij Vitesse zou ik op een lijstje staan, maar ik heb met niemand contact gehad", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik concentreer me volledig op de play-offs met ADO en hoop met de club ten koste van FC Groningen Europees voetbal te halen."

De trainer zegt dan ook niet bezig te zijn met zijn toekomst bij een andere club. FC Utrecht zat eerder al om tafel met Erwin Koeman. "Het was een oriënterend gesprek, waarbij we nog helemaal niet hebben gesproken over zaken als contractduur en salaris", zei technisch directeur Foeke Booy daarover.

"Het ging vooral over voetbal en ik vond het een prettig gesprek. Ik ga dit gesprek nu intern terugkoppelen en dan beraden we ons op vervolgstappen." De technisch directeur heeft inmiddels overeenstemming met de ontslagen Ton du Chatinier bereikt over de financiële afwikkeling van zijn ontslag.