30 Seconds to Mars blijft vaag over toekomst

30 Seconds to Mars heeft nog steeds geen uitsluitsel gegeven over de toekomst van de band. De leden hebben al meerdere keren gezinspeeld op een breuk, maar een definitief besluit geven de heren niet.

"We kunnen de verhalen bevestigen noch ontkennen", was het raadselachtige antwoord van gitarist Tomo Milicevic op de vraag van MTV of de band uit elkaar gaat. De heren hebben de geruchten zelf de wereld in geholpen. Eerder deze maand zei drummer Shannon Leto dat 30 Seconds to Mars 'misschien maar tien jaar pauze moet nemen'. "We hebben zoveel getoerd, we zijn kapot."

Frontman Jared Leto, de broer van Shannon, laat eveneens doorschemeren dat de band even genoeg van de muziekscene heeft. "Ik zou graag nog een videoclip maken, maar dat zou mijn dood worden. We hebben de afgelopen achttien tot twintig maanden alleen maar video's gemaakt. Ik moet me waarschijnlijk een tijdje laten opnemen als we nog een clip maken."

30 Seconds to Mars, geformeerd rond acteur Jared Leto, werd in 1998 opgericht maar brak pas in 2002 door. De band scoorde hits als From Yesterday en Kings and Queens. Leto speelde in films als Fight Club en Panic Room en was veelvuldig te zien in de tv-serie My So-Called Life.