Schwarzenegger stelt terugkeer naar Hollywood uit

Arnold Schwarzenegger keert voorlopig niet terug naar Hollywood. De 63-jarige acteur en ex-gouverneur van Californië zet zijn filmcarrière op een laag pitje. Hij wil zich eerst focussen op zijn privéleven, zo laat zijn management weten.

Afgelopen week werd bekend dat de geboren Oostenrijker ruim tien jaar geleden een buitenechtelijk kind heeft verwekt bij een vrouw die voor zijn gezin werkte. Schwarzenegger biechtte zijn slippertje eerder dit jaar op aan zijn vrouw Maria Shriver, waarna zij haar spullen pakte. Vorige week maakten Schwarzenegger en Shriver bekend dat ze gaan scheiden.

Schwarzenegger heeft al zijn lopende projecten voor onbepaalde tijd afgeblazen. Hij zou deze zomer beginnen met de opnames van het filmdrama Cry Macho. Ook was hij in onderhandeling voor een vijfde deel in de Terminator-serie en zou hij meewerken aan de tekenfilm The Governator.

Schwarzenegger trok zich in 2003 terug uit de filmwereld om aan de slag te gaan als gouverneur van de staat Californië. Begin dit jaar kwam een einde aan zijn gouverneurschap in de 'Golden State'.


Schwarzenegger stelt terugkeer naar Hollywood uit (Foto: Novum)