Steven Tyler deed aan homoseks

Steven Tyler is niet vies van een beetje experimenteren. De 63-jarige frontman van rockband Aerosmith was op jongere leeftijd wel benieuwd naar een avontuurtje met een man, maar vond dit achteraf maar tegenvallen.

"Homoseks is niets voor mij", onthult Tyler volgens de Amerikaanse zender ABC in zijn memoires. "Ik heb het eens geprobeerd toen ik jonger was, maar ik vond het helemaal niets."

De rocker grijpt meteen de kans om een oude uitspraak recht te zetten. Tyler voelt zich zowel vrouw als man, maar werd geciteerd dat hij zich meer als een vrouw zou voelen. "Dat citeerden ze verkeerd. Om het recht te zetten: het is meer half vrouw, half man. Wat is beter dan dat je zoals het sterkere geslacht bent?"

Tyler houdt het maar bij relaties met vrouwen, ook al is er nooit een vrouw langsgekomen die hem onvoorwaardelijk vertrouwde. "Ik heb nog nooit een relatie met een vrouw gehad die me compleet vertrouwde", geeft hij toe. De rocker legt de schuld daarvan bij zijn extravagante optredens. "Op het podium ben ik ook iemand die heel erg aanwezig is, iemand die overdreven moet zijn."


Aerosmith-frontman beleefde avontuurtje met man (Foto: Novum)