T. Janssen: "We hebben schandalig gespeeld"

FC Twente-pion Theo Janssen was behoorlijk gefrustreerd na het verlies tegen Ajax. Volgens de middenvelder heeft de ploeg dat aan zichzelf te danken.

Janssen was niet te beroerd om zijn frustratie voor zich te houden. Na afloop van de 3-1 nederlaag maakte hij deze duidelijk kenbaar. Een prolongatie van de landstitel zou volgens Janssen op basis van het slotduel dan ook niet op zijn plaats zijn geweest.

"Het was schandalig hoe wij vandaag voor de dag kwamen. Het leek wel alsof we bang waren. Vooral in de eerste helft was het slecht, schandalig gewoon. Bijna alles ging terug. Een deel van het elftal gaf niet thuis. Dan verdien je het ook niet om kampioen te worden", aldus een zwaar teleurgestelde Janssen tegenover Eredivisie Live.

Een afscheid in mineur voor Janssen, die heeft aangekondigd dat het vrijwel zeker is dat hij bij de Tukkers vertrekt. "Dit was waarschijnlijk mijn laatste wedstrijd voor Twente. Volgende week ga ik met mijn zaakwaarnemer zitten en dan zullen we kijken wat erbij zit."