Robert De Niro en Diane Keaton in komedie

Robert De Niro en Diane Keaton zijn samen te zien in de komedie Gently Down the Stream. Ook Katherine Heigl en Amanda Seyfried gaan in de film spelen, schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety.

De Niro en Keaton spelen een echtpaar dat onlangs is gescheiden maar dit nog aan niemand heeft verteld, zelfs niet aan hun geadopteerde zoon die binnenkort gaat trouwen. Ze besluiten tijdens de trouwerij de schijn op te houden. Dat blijkt echter een stuk moeilijker dan gedacht, zeker aangezien hun 'huwelijk' voor het oog van alle vrienden en kennissen steeds verder uit elkaar valt.

De regie is in handen van Justin Zackham, bekend van de komedie The Bucket List, die tevens het scenario schreef. "Ik verheug me op het voortzetten van waar we in The Bucket List mee begonnen zijn. Het plaatsen van 'grote' acteurs in een grappige, volwassen komedie met sterke personages, maar met een beetje meer seks en kwajongensstreken dan normaal", zegt Zackham.

De twee acteurs speelden al eerder samen in Marvin's Room uit 1996 en waren allebei te zien in The Godfather: Part 2. Over de rollen van Heigl en Seyfried is nog niets bekend, wanneer Gently Down the Stream in première gaat evenmin.


Robert De Niro en Diane Keaton in komedie (Foto: Novum)