Besiktas wint Turkse beker

Besiktas heeft vanavond de Turkse beker weten te winnen. Op het veld van voetbalclub Kayserispor won de ploeg na strafschoppen van middenmoter Büyükşehir. In de reguliere speeltijd kwamen beide ploegen niet verder dan 1-1. Ook in de verlenging werd er niet gescoord.

Ricardo Quaresma zette na ruim een half uur spelen Besiktas op voorsprong. Met een 1-0 stand gingen beiden ploegen vervolgens rusten. Na de pauze waren de rollen omgedraaid. Tien minuten na rust wist Akin de gelijkmaker vanaf de penaltystip achter Besiktas-goalie Rüstü te schieten.

Een kwartiertje later bracht invaller Unal zijn ploeg Büyükşehir zelfs op voorsprong. Toch was deze stand van korte duur, want verdediger Sivok scoorde namens Besiktas de gelijkmaker. Deze stand bleef tot aan het laatste fluitsignaal op het scorebord staan. Ook in de verlenging waren er geen treffers meer te noteren en daarom moesten strafschoppen de beslissing brengen. Besiktas was daarin net iets beter en won de serie met 4-3.