Tooske: RTL kan borst nat maken

Tooske Ragas is blij dat de SBS-zenders zijn overgenomen door Sanoma en John de Mols Talpa. De presentatrice denkt dat concurrent RTL zich zorgen kan gaan maken. "Ik vind het onwijs leuk. Er is een zindering, er is een spanning. RTL, maak je borst maar nat. We're coming back!", aldus Tooske zondag in Life 4 You.

De SBS 6-presentatrice kan het goed vinden met De Mol: "Ik geloof dat ik redelijk goed bij John lig. We zijn met elkaar in gesprek. Ik zit volgende week weer bij John en het gaat heel erg goed."

Volgens Tooske gaan veel nieuwe en goede mensen SBS aanvullen: "Er is natuurlijk ook een smak geld bij. Als je niet kan investeren en geen nieuwe dingen kan doen, dan kom je op een gegeven moment ook niet meer verder. We hebben allemaal een positieve vibe gekregen. Er moest natuurlijk iets gebeuren."

Tooske heeft net de finale van kijkcijferflop The Sing-Off achter de rug: "Als je gelooft in het programma dat je maakt en je hebt het gevoel dat het programma goed is, dan kan ik het ook loslaten. Natuurlijk vind ik het onwijs jammer dat dit niet net het ene programma was waardoor SBS weer helemaal op de kaart stond." Toch zegt ze geen spijt te hebben van het programma.