Vrouw zoekt maand naar auto

Een Duitse vrouw heeft een maand lang gezocht naar haar auto. Ze had de bolide in een parkeergarage in Munchen achtergelaten, maar aan het einde van de dag kon ze zich niet meer herinneren waar dat was.

Omdat de 45-jarige Susanne de stad niet goed kende, besloot ze vier weken geleden achter de Audi van haar vriendin aan te rijden op zoek naar een parkeerplek. Onderweg verloor ze haar vriendin echter uit het oog, en ongemerkt volgde ze een andere Audi. In een parkeergarage aangekomen ontdekte ze haar vergissing.

Na een korte paniekaanval, wist ze haar vriendin toch te vinden, en konden de dames alsnog de stad in. 's Avonds laat kon Susanne zich echter niet meer herinneren waar haar auto stond. Een eerste zoektocht leverde niets op, en uiteindelijk nam de vrouw maar een taxi naar huis.

Ook een tweede zoektocht was tevergeefs. Ten einde raad gaf de vrouw de auto als gestolen op bij de politie. Ook deed ze haar verhaal in lokale kranten in München. Met succes, want de eigenaar van de parkeergarage belde de vrouw op met de mededeling dat de auto al 39 dagen in zijn garage stond.