Microsoft kondigt Halo Fest aan

Microsoft heeft vandaag een 'Halo Fest' aangekondigd. Door middel van dit feest wil Microsoft het tienjarige bestaan van het spel Halo vieren. Het leek Microsoft leuk om het echte live-gevoel te geven aan de spelers van Halo door met z'n allen op dezelfde locatie te gaan gamen.

Volgens Microsoft kun je jezelf alleen maar een Halo-fan noemen, wanneer je naar dit feest komt. Het feest belooft groots te worden, er komen wedstrijden, toernooien, exclusieve rondleidingen achter de schermen en er zijn leuke prijzen te winnen.

Microsoft geeft aan nog lang niet klaar te zijn met het maken van nieuwe spellen voor de Halo-serie, ze hebben al wel weer nieuwe ideeën voor een volgende Halo.

"Dit evenement staat in het teken van tien ongelooflijke Halo-jaren, terugkijkend naar de geweldige verhalen die een diverse gemeenschap hebben gevormd en het gamen voor twee hele console-generaties een nieuwe betekenis heeft gegeven. Kom ook van 26 tot en met 28 augustus naar de Washington State Convention Center, en zie waarom de afgelopen tien jaar van Halo, alleen nog maar het begin waren", geeft Microsoft aan in een persbericht.