Beau wilde emigreren

Beau van Erven Dorens dacht na zijn Talpa-flop NSE aan emigreren uit Nederland en de presentator twijfelt over zijn contractverlenging bij SBS 6. Dit zegt Beau in een openhartig interview met het weekblad Story.

Deze zomer loopt het contract van de presentator af: "Het wordt nu echt tijd dat ik laat zien dat SBS een goed besluit nam door mij te contracteren. Komende zomer loopt mijn contract alweer af en als ik nu wéér een flop op mijn naam krijg dan vraag ik me af of ik nog wel een nieuw contract krijg aangeboden." Beau voelt zich behoorlijk bezwaard: "SBS heeft me twee jaar geleden niet het minste contract aangeboden. Men geloofde in mij en ik maakte de verwachtingen niet waar."

De presentator heeft de afgelopen twee jaar bij SBS diepe dalen gehad: "Ik ben even behoorlijk aan mezelf gaan twijfelen. Je vraagt je op zo'n moment toch af of je het nog wel kunt. Ik weet nog dat mijn vrouw Selly en ik na het mislukken van NSE serieus hebben gedacht om uit Nederland weg te gaan en naar een ver land te emigreren om daar helemaal opnieuw te beginnen. Zo erg was het na het stoppen van De Zaterdagavondshow niet, maar leuk was het allerminst."

Ondertussen houdt Beau er wel rekening mee dat zijn carrière als presentator zou kunnen eindigen. Hij heeft daarom twee bedrijven achter de hand: "Binnen het ene bedrijf ontwikkel en produceer ik televisieprogramma's. Het andere bedrijf richt zich vooral op de internetmarkt. De bedrijven zijn vooral voor de toekomst bedoeld. Er zal in mijn leven een moment komen, waarop ik geen televisiewerk meer zal hebben en dan moet ik toch nog de kost kunnen blijven verdienen."


Beau twijfelt na verschillende flops over contractverlenging bij SBS 6