Damestrio verkracht meerdere mannen

De Zimbabwaanse politie heeft de jacht geopend op drie vrouwen. Naar verluidt reizen zij in hun niet te stillen sekshonger het hele land door op zoek naar zaad. In diverse steden hebben zij al weerloze mannen verkracht.

Het laatste slachtoffer was vorige week woensdag de lul. Een 32-jarige man stond in de stad Harare te liften toen er plots een Mercedes ML met drie vrouwen erin voor hem stopte. De arme man mocht meerijden. Een van de vrouwen vertelde Munyaradzi Mushowe dat ze graag met hem naar bed wilden en zijn kwakje wilden verzamelen. Mocht hij meewerken, dan zou hij nog geld toe krijgen ook.

Een van de vrouwen injecteerde Mushowe met een vreemde vloeistof waarna zijn kaken gevoelloos werden. Vervolgens ging het trio bij hem op de achterbank zitten en streelde zijn kroonjuwelen. De auto reed nog zo'n 2 kilometer door en werd toen aan de kant gezet.

Hierop kleedden de vrouwen zich uit en reden zich beurtelings op de kloppende roede van de beste man klaar. De vrouwen stroopten ieder de volgespoten condooms van zijn penis, legden er een knoopje in en legden deze in het dashboardkastje. Vervolgens namen ze Mushowes waardevolle spullen af en dumpten hem aan de kant van de weg.

Het politieonderzoek is nog in volle gang. Naast de stad Harare hebben de vrouwen onder andere de plaatsen Karoi en Beatrice aangedaan. Er zijn nog geen arrestaties verricht in deze schokkende verkrachtingszaak.