Trejo en Austin elkaar te lijf in actiefilm

Machete-hoofdrolspeler Danny Trejo en ex-worstelaar "Stone Cold" Steve Austin gaan de hoofdrollen spelen in de actiefilm Recoil. De verweerde Mexicaan en de kale Austin zijn verwikkeld in een bloederig verhaal van moord en eerwraak, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Austin speelt een voormalig politieagent die op zoek gaat naar degene die zijn gezin voor zijn ogen heeft vermoord. Trejo speelt een koelbloedige moordenaar die de familie van de agent heeft omgelegd uit wraak voor de moord op zijn broer.

Trejo was behalve in Machete ook te zien in talloze films van regisseur Robert Rodriguez, zoals Desperado, From Dusk Till Dawn en Once Upon a Time in Mexico en de sciencefictionfilm Predators. Austin was recentelijk te zien in de actiefilm The Expendables van en met Sylvester Stallone. Het vervolg daarop, waarin Austin wederom zijn opwachting maakt, is al in productie.

Recoil wordt voor het eerst vertoond tijdens de filmbeurs van het filmfestival in Cannes. Wanneer de film in de bioscoop verschijnt, is nog niet bekend.


Danny Trejo (Foto: Novum)