Celstraf voor sperma in waterflesje

Een Amerikaanse man moet zes maanden brommen omdat hij in het drinkflesje van een vrouwelijke collega heeft geëjaculeerd. Michael Kevin Lallana was er gloeiend bij nadat de achterdochtige vrouw de inhoud van het flesje had laten analyseren.

Volgens de collega had Lallana al eens eerder getracht haar deze poets te bakken. Toen vertrouwde ze de ietwat troebele aanblik van het water echter niet en gooide het weg. Bij de tweede poging waren het de smaakpapillen van de vrouw die alarm sloegen, waarop het flesje prompt naar een laboratorium werd gestuurd. Daar werd geconstateerd dat het water sperma bevatte, waarop ze aangifte deed.

goed bewaterde phallusOnderzoek door de politie wees uit dat het in het teelvocht aangetroffen DNA overeenkwam met dat van Lallana. Die legde een bekentenis af. "Dichterbij zo'n knappe vrouw kon ik niet komen zonder mijn huwelijk in gevaar te brengen of iemand pijn te doen", aldus de 32-jarige financieel medewerker.

Lallana's advocaat betoogde nog dat het een onvolwassen daad betrof en niet eentje die uit seksuele aandrang werd gepleegd. De rechtbank legde evenwel de maximale straf op van zes maanden met een proeftijd van drie jaar. Bovendien staat de man voor de rest van zijn leven als zedendelinquent geregistreerd.

Bij het bepalen van de strafmaat vond de rechter de getuigenis van de 29-jarige collega van belang. Zij heeft verklaard dagenlang te hebben gehuild en zich verkracht te voelen. Ze gaf ook aan de aanblik van Lallana niet meer te kunnen verdragen.