FBI: Koeienmutilatie mogelijk door aliens

Buitenaardse wezens hebben eind jaren zeventig mogelijk een waar bloedbad aangericht onder Amerikaanse koeien. Dit blijkt uit FBI-documenten die onlangs zijn vrijgegeven.

Meer dan achtduizend koeien werden verminkt. Zo werd in de staat New Mexico een stier te zijn ontdaan van zijn geslachtsorganen. Daarnaast bleek het vlees onder de huid roze van kleur te zijn. Dit zou erop kunnen duiden dat de stier met straling is gedood.

Zowel het hart als de lever van de jonge stier had de structuur van pindakaas, aldus de FBI. Uit blauwe plekken leidde men af dat het beest mogelijk met een soort band omhoog werd getakeld. Ooggetuigen bevestigden dit door te melden dat zij een vliegtuigje de stier hadden zien meenemen.

Bij de dieren werden onder andere tongen, oren, ogen en geslachtsorganen verwijderd. Het gaat hier om boerderijen in de staten Nebraska, New Mexico en Colorado.

Naast de nogal onwaarschijnlijke theorie dat de daders buitenaards waren, oppert de FBI overigens dat het waarschijnlijker is dat de mutilaties het resultaat waren van religieuze sektes of proeven omtrent biologische oorlogsvoering door de CIA of het Department of Energy.

Het relevante FBI document is hier te vinden.