Pokémon Global Link gelanceerd

Vandaag wordt de Pokémon Global Link gelanceerd. De Pokémon Global Link biedt nieuwe manieren om met Pokémon te spelen en vechten. Spelers kunnen nu gebruik maken van de Global Battle Union en Game Sync in Pokémon Black en Pokémon White.

Als een speler een Pokémon 'laat slapen' via Game Sync, kan hij of zij de dromen van die Pokémon online binnengaan in de Pokémon Dream World - een gloednieuwe Pokémon-wereld met de uitstraling van een waterverfschilderij. In de Pokémon Dream World kunnen spelers verschillende minigames voltooien om vriendschap te sluiten met diverse Pokémon die niet voorkomen in de Unova-regio. Deze kun je weer overzetten naar de wakkere wereld, om ze daar te trainen en te laten vechten. Daarnaast kun je er berries verzamelen die je kan overzetten om ze te gebruiken in gevechten.

Bij de Global Battle Union kunnen spelers wekelijkse klassementen bekijken en toegang krijgen tot speciale gevechtsfuncties in Pokémon Black en Pokémon White. In de toekomst zullen via de Pokémon Global link nog meer nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen, zoals nieuwe gevechten, minigames en personages.

Voor toegang tot de Pokémon Global Link is het volgende vereist: een computer met toegang tot breedbandinternet en een, overigens gratis, Pokémon Trainer Club account. Kijk voor meer informatie op  de website van Pokémon Global: www.pokemon-gl.com.

Pokemon
Valsspelen mag natuurlijk niet