Stel heeft seks tijdens jeugdvoetbalwedstrijd

De politie van het Engelse Dorset moest zondag in actie komen tijdens een voetbalwedstrijd. Niet dat er hooligans tijdens de jeugdwedstrijd elkaar de hersens insloegen, maar het ging wel om iets anders dat de tere kinderzieltjes niet konden verdragen. Even naast het veld werd een 20-jarige vrouw snoeihard genomen door een 23-jarige man.

"Het stel verrichtte enkele hand- en spandiensten bij elkaar", laat een geschokte moeder wier zoontje die ochtend speelde weten. "Het eindigde in geslachtsgemeenschap. Het was rond 10.15 uur, alle kinderen op het veld hebben het kunnen zien. Zij stopten direct met spelen om het schouwspel te bekijken. Je kon werkelijk alles zien."

Het was de trainer van Weymouth Cougars die uiteindelijk de politie belde. Hij prijst de politie voor hun kordate optreden. Zij hebben het stel van het veld gebonjourd.

De politie van Dorset heeft het incident inmiddels bevestigd. Zij hebben het hitsige tweetal echter laten gaan wegens gebrek aan bewijs. Naar verluidt was het jonge stel dronken.