WoW-speler levelt door te verkennen

World of Warcraft wordt na al die jaren nog veel gespeeld. Sommige mensen zoeken echter een uitdaging na al die tijd en gaan voor wel aparte beperkingen die ze zichzelf opleggen. Zo ook speler 'Everbloom', die zonder te doden tot level 85 is geraakt.

Zijn Night Elf heeft hij level 85 gekregen door alleen in het spel te verkennen en niet te gaan doden. Door grondstoffen te delven, kruiden te verzamelen en ook archeologische vondsten te doen heeft de speler ervaring opgedaan. Volgens hem ga je het spel in een heel ander licht zien en zie je pas echt hoeveel detail er in World of Warcraft is. Hij heeft geen opdracht aangenomen om zo sterkere monsters of andere items te verkrijgen. In zijn profiel staat wel een queeste, maar dat is volgens hem een glitch. Hij heeft een opdracht vervuld door alleen een brief met daarin een uitnodiging te lezen.

Zonde, misschien moet hij maar even opnieuw beginnen. Knap is dat hij maar 25 keer is doodgegaan in de hele tijd. Dus mocht je nog een uitdaging zoeken en wat tijd te veel hebben, hier is de thread waarin alles uitgelegd wordt.

World of Warcraft