Interview met cast van World Invasion: Battle Los Angeles

Op 21 april aanstaande komt de film World Invasion: Battle Los Angeles uit in de bioscoop. Deze science fiction film is geregisseerd door Jonathan Liebesman die ook de films The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning en The Killing Room voor zijn rekening nam.

Als voorproefje op de film hebben wij alvast exclusief een interview met twee leden van de cast en beelden uit de film voor je! In het filmpje komen Michelle Rodriguez en Aaron Eckhart aan het woord.

Al jaren worden er over de hele wereld ufo’s waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.


World Invasion: Battle Los Angeles komt uit op 21 april