Hans Kraay jr. geeft overacting toe

Hans Kraay jr. heeft gereageerd op de forse kritiek die de SBS-presentator heeft gehad op zijn eerste nieuwe optredens bij het RTL-praatprogramma Voetbal International (VI).

"Het is een heel simpel verhaal, ik vond het heel erg dat ik daar niet meer zat, ik heb acht maanden op stal gestaan. En ter vergelijking, als ik acht maanden mijn vrouw niet heb gezien, ja dan ben ik wat hengstig. Het was wat hevig de eerste keer en ik had me nog zo voorgenomen om me tot aan het eerste reclameblok in te houden, maar al na anderhalve minuut haalden Derksen en Genee me het bloed onder de nagels vandaan", zegt Kraay vrijdag bij Edwin Evers.

Het gedrag van de SBS-presentator vonden sommige VI-fans zo irritant, dat Spreekverbod.nl een petitie tegen Kraay gestart is. "Geforceerd, overdreven en ronduit irritant. Het tweede gastoptreden van 'Hansie' bij Voetbal International na zijn afwezigheid was opnieuw een aanfluiting", aldus de initiatiefnemers over de petitie.

Kraay maakt zich echter niet druk om de ontstaande commotie: "O, god joh, wie zijn dit nou weer, komt dit van Henk Spaan? Ach, op de site hansiehansie.nl hebben 56.000 mensen een petitie getekend om te zorgen dat ik wel op tv kom en dat vind ik veel voor zo'n een simpele boerenlul als ik."


Hans Kraay jr. geeft overacting toe