Reimerink in belangstelling Hamburger SV

Het Duitse avontuur dat Jules Reimerink afgelopen zomer aanging bij Energie Cottbus lijkt zijn vruchten af te werpen. De aanvaller staat in de belangstelling van Hamburger SV.

Dat schrijft De Telegraaf vandaag. In de Tweede Bundesliga maakt Reimerink wekelijks indruk en dat is de club uit Hamburg opgevallen. De vleugelspeler schermt ook met interesse uit Turkije en Nederland. Eerder meldde Bayer Leverkusen zich al voor hem.

Maar de belangstelling van Hamburger SV doet Reimerink het meest. "Ik ben hier trots op. Ik doelde op een club die zou strijden tegen degradatie. Dat zo'n grote club als HSV uiteindelijk om de hoek komt kijken, is fantastisch. Aan het eind van het seizoen praten we verder."

Hamburger SV kan de Nederlander voor een vastgestelde transfersom van 800.000 euro naar de Bundesliga halen. Het contract van Reimerink bij Energie Cottbus loopt na dit seizoen nog drie jaar door. De aanvaller, die er niet in slaagde door te breken bij FC Twente en op huurbasis bij Go Ahead Eagles speelde, sluit ook een terugkeer naar Nederland niet uit.

"Ooit terugkeren bij FC Twente blijft een droom voor me. Ik heb er vrijwel m'n hele leven gevoetbald. Maar dat zit er nu niet in, met deze trainer. Bij Twente kreeg ik geen kans", aldus Reimerink.