"Wij kunnen bij Schalke ook vijf keer scoren"

Internazionale lijkt prolongatie van de Champions League-titel te kunnen vergeten. De Italianen gingen dinsdagavond met liefst 2-5 onderuit in eigen huis tegen Schalke 04.

Middenvelder Esteban Cambiasso houdt nog altijd geloof in een positieve uitkomst voor Inter. "Als Schalke bij ons vijf keer kan scoren, dan kunnen wij dat ook in Gelsenkirchen", zei de Argentijn na de nederlaag tegen Italiaanse media. Cambiasso bereidde de tweede treffer van Diego Milito voor.

De middenvelder werd bediend door Wesley Sneijder en legde de bal met het hoofd terug op Milito, die de 2-1 maakte. Daarna ging het compleet mis bij Inter. "We kunnen ons terugvechten en alsnog de halve finale halen. De kansen zijn niet groot, maar er kan nog van alles gebeuren."

"We hebben in het verleden laten zien dat we vanuit een geslagen positie kunnen terugkomen", aldus Cambiasso. "We begonnen tegen Schalke goed aan de eerste helft, maar na de rust hebben we alles uit handen gegeven. We moeten nu kalm blijven en weer opnieuw beginnen."