Man heeft seks met >1000 meisjes en krijgt geld toe

De Japanse politie heeft een 29-jarige man opgepakt die zijn seksleven wel heel slim heeft aangepakt. De werkloze uit Kanagawa heeft bekend met ruim duizend meisjes van 14 en 15 jaar naar bed te zijn geweest. De jongeman heeft zich er zelfs nog voor laten betalen ook.

Volgens de politie heeft de Japanner tijdens zijn tienermeisjesjacht gebruikgemaakt van profielensites. Hiermee nodigde hij de meisjes uit voor een sollicitatiegesprek. Hier beloofde hij de meisjes dat hij ze zou laten kennismaken met klanten die hen 100.000 Japanse yen (bijna 820 euro) zouden betalen voor een seksavontuurtje.

Uiteraard gaat voor niets de zon op. Voor zijn diensten moesten de meisjes hem een bedrag tussen de 10.000 en 15.000 yen betalen. Daarnaast moesten de tienermeisjes ook geregeld van bil met hun pooier.

De meesterpimp heeft bekend op deze manier meer dan duizend tienermeisjes te hebben genaaid in de toiletten van het station van Yokohama. "Meisjes op middelbare scholen kun je makkelijker een loer draaien dan volwassenen", verklaarde de jongeman. "Ik deed het voor de seks en het geld."

Prostitutie onder schoolmeisjes is naar verluidt een veelvoorkomend probleem in Japan. Desondanks regent het loftuigingen voor de handige pooier. Vele Japanners hebben respect voor het libido van de jonge baas.