T. Janssen nuanceert uitspraken over Vitesse

Spelmaker Theo Janssen van titelverdediger FC Twente sluit een rentree bij zijn grote liefde Vitesse vroeger of later niet uit. "Als de club een heel goed bod doet, ben ik terug", zei de 29-jarige middenvelder nogal stellig tegen VitesseLive, de huisradio van de Arnhemse vereniging.

Janssen debuteerde in december 1998 voor Vitesse. Hij stond tien seizoenen onder contract bij de club uit zijn geboortestad. In de zomer van 2008 stapte hij over naar FC Twente waar zijn contract medio 2012 afloopt.

"Ik heb nog geen zicht op mijn toekomst", vertelde Janssen, die ook een buitenlands avontuur wel ziet zitten. "Komende zomer ga ik alles rustig bekijken. Ik kies voor de optie die mij een goed gevoel geeft."

Update:

Theo Janssen zinspeelde afgelopen weekend op een mogelijke terugkeer naar Vitesse, maar heeft zijn uitspraken inmiddels genuanceerd.

"Ik heb een goed gevoel bij Vitesse en zal dat ook altijd houden," aldus de speler van FC Twente aan Voetbal International. "Maar dat is het ook. Een terugkeer is voorlopig absoluut niet aan de orde."

Janssen heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2012. Komende zomer wil de 29-jarige middenvelder gaan bekijken of hij zijn carrière elders gaat voortzetten.


Janssen geeft voorzet aan Vitesse
Janssen geeft voorzet aan Vitesse (Foto: ANP)