Massa mort na over actie Button

Felipe Massa is de niet reglementaire inhaalactie van Jenson Button op hem in Australië na een week nog niet vergeten. De Brit kreeg straf omdat hij zijn plaats niet teruggaf aan Massa en uitte vervolgens kritiek op Massa omdat hij hem te weinig ruimte zou hebben gegeven. Massa zegt op zijn beurt dat Button zich stil moet houden.

"Ik heb het idee dat ik mezelf tijdens het gevecht goed heb verdedigd door KERS te gebruiken. Ik wist het systeem op de juiste momenten te gebruiken, waardoor hij me niet kon passeren. Het is echter makkelijker om de aanvaller dan te verdediger te zijn in een situatie als deze. Voor de toeschouwers moet het erg leuk zijn geweest, maar ik had wel verwacht dat hij zijn positie terug zou geven. De reglementen zijn namelijk erg duidelijk," stelde Massa.

"Wanneer je een chicane afsnijdt, moet je je positie geven en Jenson heeft genoeg ervaring om dat te weten. Hij had niet op zijn team hoeven wachten om hem dat te vertellen. Nadat hij me had gepasseerd, haalde Alonso me ook in, omdat ik wat snelheid had verloren na het gevecht met Jenson," zei de morrende Braziliaan die uiteindelijk na Button als zevende geklasseerd werd.