Moeder geeft 8-jarige Botox

Net als elk 8-jarig meisje houdt Britney Campbell van echte meisjesdingen; van Lady Gaga tot make-up, het hoort er allemaal al bij. Alleen gaat het bij dit meisje nog wat verder. Elke 3 maanden wordt het meisje door haar moeder geïnjecteerd met Botox.

Haar moeder, de 34-jarige Kerry, is schoonheidsspecialiste. Zij koopt het spul online en injecteert haar dochters voorhoofd, lippen en rondom haar ogen. De alleenstaande moeder gaat zelfs verder. Ze laat haar dochter regelmatig body-waxen in een obsessieve poging te voorkomen dat zij op latere leeftijd schaam- en ander lichaamshaar ontwikkelt. 

Kerry hoopt dat deze potentieel gevaarlijke methode een toekomst als tienerster garandeert. Ze zegt: "Wat ik voor Britney doe, zal ervoor zorgen dat ze een ster wordt. Ik weet dat Britney op een dag model, actrice of zangeres wordt. De behandelingen zorgen ervoor dat ze er jong uit blijft zien en haar baby-face behoudt. Er zullen best mensen zijn die mij onverantwoordelijk vinden, maar ik probeer de Botox natuurlijk eerst op mezelf uit."

Doktoren en specialisten zullen het er niet mee eens zijn, maar Kerry weet zeker dat het haar dochter geen kwaad doet. Ze zegt: "Ik ben er trots op dat ik dit voor mijn dochter kan doen. Ik wilde dat ik dit had kunnen doen toen ik jonger was. Mijn dochter heeft veel geluk, ze gaat beroemd worden door de voordelen die ik haar nu geef."

Britney vindt het injecteren normaal, het hoort erbij. Als ze een rimpeltje ziet, vraagt ze haar moeder om de Botox. Haar vriendinnen vinden het cool en willen het zelf ook. Het meisje wil ook een 'boob- en een nosejob' zodat ze zo snel mogelijk een ster kan worden. Verder wil ze haar wenkbrauwen waxen en lippen en nieuwe wenkbrauwen tatoeëren. "Als Britney een superster is die miljoenen verdient, zal ze dankbaar zijn voor wat ik voor haar heb gedaan toen ze nog jong was", sluit de moeder af.

Voor foto's van de kleine meid, check de bron.