Meisje (17) in twee stukken gereden

Een 17-jarig meisje uit Laos is in de buurt van Bangkok in Thailand in twee stukken aangetroffen nadat zij aangereden was door een 19-jarige Thaise student. Haar onderlichaam werd op de plaats van het ongeluk, waar ze de weg over probeerde te steken, aangetroffen en haar bovenlichaam 10 kilometer verderop in de Porsche van de 19-jarige.

De bestuurder van de Porsche was overigens gevlucht. Hij parkeerde zijn wagen 10 kilometer verder dan de plaats van het ongeval bij een wegrestaurant, belde een taxi en ging ervandoor. De student, zoon van een rijke zakenman uit Thailand, meldde zich een dag later op het politiebureau met de mededeling dat het hem spijt en dat hij het 'niet zo bedoeld' had. Hij is vrijgelaten tot het onderzoek is afgerond, nadat zijn ouders toe hadden gezegd de familie van het overleden meisje 'financieel te compenseren'.

De bestuurder is beschuldigd van roekeloos rijden en het verlaten van de plaats van het ongeval. In Thailand komen jongeren vaker weg met heel lichte aanklachten mits hun ouders rijk zijn. In sommige gevallen gebeurt er na een paar dagen helemaal niets meer met betrekking tot de zaak en wordt er überhaupt geen aanklacht ingediend.

Klik hier voor foto's van de Porsche, waarvan de voorruit kapot is. Het bovenlichaam belandde volgens de Bangkok Post op de passagiersstoel.