Clown ontvoert en verkracht 12-jarig meisje

Sinds de film 'It' weet menigeen dat je voor clowns altijd moet oppassen. Een destijds 12-jarig meisje uit Californië heeft al ruim negen jaar nachtmerries van een clown die haar heeft ontvoerd en verkracht. Gelukkig heeft men de dader deze week eindelijk weten te pakken.

Het slachtoffer werd in januari 2002 even voor middernacht opgewacht door een man met clownsmasker en dito make-up en naar een parkeerplaats gereden. Hier werd het meisje door de clown verkracht. Vervolgens reed de clown naar een motel waar hij haar weer verkrachtte. Uiteindelijk wist het meisje te ontsnappen.

Het meisje kon niets meer vertellen dan dat zij was verkracht door een clown. De recherche verzamelde sporen op het lichaam van het slachtoffer en stopte deze in een database. Al die tijd was er geen match, tot vorig jaar Jose Guadalupe Jimenez werd opgepakt. Het DNA van de 41-jarige man bleek vorige maand plotseling overeen te komen met dat van die oude verkrachtingszaak.

Jimenez trad jarenlang op als beroepsclown onder de naam El Tin Larin, een soort koekje. Dit deed hij minstens negen jaar. Het is niet bekend of hij in al die jaren meer slachtoffers heeft gemaakt.


Videootje van deze kutclown