Pirates of the Caribbean 4 laat zich zien

We hebben een flinke collectie aan nieuwe posters van de aankomende Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides gevonden. Het gaat om de characterposters van Jack Sparrow (Johnny Depp), Angelica (Penélope Cruz), Barbarossa (Geoffrey Rush) en Blackbeard (Ian McShane).

Naast deze grote namen zijn er nog meer zeer bekende personen die in deeltje vier zullen schitteren. Voorbeelden hiervan zijn Judi Dench, Keith Richards, Gemma Ward en Stephen Graham. Zoals bekend komen Orlando Bloom en Keira Knightley niet terug in hun bekende rollen. Volgens de filmstudio is dit omdat 'de verhaallijnen van beiden nu rond zijn en beide acteurs zich willen focussen op andere films'.

Pirates 4 zal gaan over de zoektocht naar de Bron der Eeuwige Jeugd. Sparrow (Depp) zal ook een duel aangaan met de gevaarlijke Blackbeard. Maar dat is het niet het enige. Ook komt er weer het nodige vrouwelijke schoon voorbij. Blackbeards dochter Angelica (Cruz) komt op het pad van piraat Jack, waaruit blijkt dat ze al eens eerder iets met hem heeft gehad.

Verder is er weinig bekend over het verhaal. Producent Jerry Bruckheimer wist alleen nog te zeggen dat 'Jack in het begin van de film op zoek is naar de Black Pearl'. Daar moeten we het nu even mee doen. Tot die tijd, de posters:

Pirates 4

Pirates 4

Pirates 4

Pirates 4

Pirates 4

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides zal in 3D, IMAX en gewone 2D op 19 mei van dit jaar verschijnen.