[Premier League] United wint, Arsenal gelijk

Manchester United heeft goede zaken gedaan voor de titelstrijd in de Premier League. De ploeg van trainer Sir Alex Ferguson won op Old Trafford met 1-0 van Bolton Wanderers. De Bulgaar Dimitar Berbatov werd in de 88e minuut matchwinner. Edwin van der Sar verdedigde het doel van de koploper.

Arsenal leed duur puntverlies bij West Bromwich Albion. De Londenaren speelden met 2-2 gelijk. De achterstand op Manchester loopt daardoor op tot vijf punten. Arsenal, dat 58 punten heeft, speelde wel een wedstrijd minder.

Robin van Persie sleepte in de 78e minuut een punt uit het vuur voor Arsenal. West Bromwich was in de derde minuut op voorsprong gekomen via Steven Reid, waarna Peter Odemwingie er zelfs 2-0 van maakte. Andrey Arshavin tekende twintig minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer.

[Premier League] United wint, Arsenal gelijk (Foto: Novum)