Tatjana heeft gekozen

Tatjana Šimić heeft na acht afleveringen van haar eigen datingprogramma Wie Kiest Tatjana eindelijk een keuze voor een man gemaakt. Vrijdagavond verkoos ze in de finale van het RTL-programma de 45-jarige Achterhoeker Peter (Foto: rechts) boven de Winschotense ondernemer Richard en volkszanger Léon.

Tatjana zegt vlinders in haar buik te hebben van Peter. "Niemand is meer verrast dan ik met de uitkomst van het programma", vertelt de blondine aan De Telegraaf. De vonk sloeg volgens de zangeres en actrice pas twee weken geleden over: "Nadat we naar Gran Canaria waren geweest. Tot die tijd dacht ik: leuk, ik hou hier lieve vrienden aan over, dat is het."

Nu zegt de 47-jarige Nederlandse seksbom dat ze in Peter 'misschien wel de man van haar leven' heeft gevonden. Tatjana denkt zelfs voorzichtig na over trouwen: "Ik heb een man leren kennen waarmee ik misschien een toekomst op kan bouwen die bij me past. Deze man roept keihard: ik wil met je trouwen, je bent de vrouw van mijn leven. Als je verliefd bent, zeg je dat soort dingen. Het is niet uitgesloten, maar er zit geen druk op."

Tatjana en Peter gaan het de komende tijd rustig aan doen. "We gaan iets doen met onze verliefdheid, ontdekken of we een toekomst hebben samen", aldus Tatjana.


Tatjana heeft gekozen (Foto: Novum)