Been heeft geen behoefte aan Koevermans

Feyenoord-trainer Mario Been zegt dat hij geen interesse heeft in Danny Koevermans, die PSV komende zomer gaat verlaten. De spraakzame coach van de Rotterdammers zag de komst van de aanvaller in de winterstop nog wel zitten, maar zit nu niet meer op zijn komst te wachten.

"Hij vond het belangrijker om in Eindhoven op de bank te zitten", reageert de trainer via RTV Rijnmond. Het lijkt er dus op dat de trainer zich gepasseerd voelt door Koevermans vanwege zijn eerdere afzegging.

Toch heeft Feyenoord voor volgend seizoen nog wel een extra aanvaller nodig. Jon Dahl Tomasson is vaker geblesseerd dan fit en Luc Castaignos maakt na het seizoen de overstap naar Champions League-houder Internazionale. Feyenoord gaat misschien proberen om castaignos een jaar te huren van Inter.

Danny Koevermans zit bij PSV op een zijspoor en moet het doen met enkele invalbeurten dit seizoen. Gezien de basisplaats van de tegenvallende Marcus Berg lijkt het erop dat trainer Fred Rutten weining vertrouwen in de Schiedammer heeft. Koevermans verruilde in de zomer van 2007 AZ voor zijn huidige club PSV.