Verbouwprogramma's RTL scoren weer

RTL 4 weet weer flink te scoren met het nieuwe seizoen van het verbouwprogramma Help, Mijn Man Is Klusser. Volgens vrijdag gepubliceerde gegevens van Stichting KijkOnderzoek scoorde het programma van presentator John Williams donderdag bijna 1,2 miljoen kijkers, goed voor de vijfde plek in de kijkcijfertop-25.

Woensdag wist ook het andere RTL 4-programma Bouwval Gezocht meer dan een miljoen kijkers te trekken. Het programma van presentator Peter van der Vorst en de bouwkundige baas Bob Sikkes was samen met Help, Mijn Man Is Klusser, exclusief de herhalingen, jaren niet meer op tv te zien en maken hiermee een succesvolle comeback.

De finale van het elfde seizoen van Wie is de Mol trok tevens veel bekijks. Met bijna 2 miljoen mensen had het AVRO-programma de best bekeken finale tot nu toe. De NET 5-realityshow Secret Story kon donderdag ook een succesje boeken. Met 210.000 kijkers voor de liveshow was Secret Story het best bekeken NET 5-programma van donderdag. Naar de Europa League-wedstrijd Glasgow Rangers - PSV keken 1,5 miljoen mensen.


RTL 4-programma's Help, Mijn Man Is Klusser en Bouwval Gezocht scoren weer