Halfnaakte lerares geeft leerling seksles

Een biologielerares uit de Amerikaanse staat Kentucky (bekend van de kip) is vrijdagavond op heterdaad betrapt toen ze een 17-jarige leerling bijles in menselijke anatomie gaf. De 38-jarige Carrie Shafer zat, net als de scholier, half ontkleed in de auto. Daarnaast gaf ze de jongen bier, een misdaad in de VS.

Het duo deed het overigens wel veilig. Zo trof de politie, die het stel betrapte, condooms aan buiten de auto. Ook werden er vochtige doekjes, waarschijnlijk om een plakkerig stuur te voorkomen, rondom het voertuig aangetroffen. Men vermoedt dat het hitsige stel de attributen naar buiten heeft gegooid.

Shafer, die les gaf in anatomie en fysiologie op de DuPont Manual High School in Louisville, heeft inmiddels ontslag genomen. Hoewel het in Amerika als volwassene is toegestaan seks te hebben met iemand van minimaal 16 jaar oud, gaat deze vlieger voor docenten niet op. Sekspartners van mensen met gezag moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

De mooie ex-lerares loopt de kans strafrechtelijk te worden vervolgd wegens seks met een minderjarige. Daarnaast heeft ze een parkeerboete gekregen. Haar auto stond tijdens de seks namelijk op een invalidenparkeerplaats.

Shafer
Carrie Shafer, voor al uw bijlessen (Foto: Manuel High School)