Katy Perry krijgt koekje van eigen deeg

Katy Perry nam haar publiek dinsdagavond mee in een zoete droom tijdens haar uitverkochte concert in Amsterdam. De wulpse brunette kreeg een koekje van eigen deeg toen ze de mannen uitdaagde zo snel mogelijk hun shirt uit te trekken.

Een half ontblote man zag zijn kans schoon en nodigde zichzelf uit op het podium bij de 26-jarige zangeres. Als hij iets te aanhankelijk wordt, blijkt Katy toch preuts en schopt ze haar bewonderaar zonder pardon van de planken (videobeelden). "Mijn echtgenoot komt je opzoeken", grapte Perry, die in oktober trouwde met de Britse komiek Russell Brand.

Zoals veel artiesten geniet ook Katy in Amsterdam van een bezoekje aan een coffeeshop. "Ik hou van Amsterdam, maar ik kan het me nooit herinneren", zegt de zangeres met een knipoog. "Ik vraag me af hoe dat komt." Dat Perry het zich laat smaken, blijkt wanneer ze na het nummer You're So Gay haar tanden in een magische brownie zet.

De kleurrijke trip die volgt, wordt versterkt door het mierzoete decor. Tussen reusachtige lolly's, cupcakes en regenbogen trakteert Perry haar fans op de ene na de andere hit. Hoewel de sexy zangeres niet bekendstaat om haar zangkwaliteiten, krijgt ze het ietwat tamme publiek toch los op nummers als Firework en Hot n Cold. Met een spetterende toegift van haar zomerhit California Gurls gaat het publiek helemaal op in Katy's California Dream.


Katy Perry krijgt koekje van eigen deeg (Foto: Novum)