16-jarig meisje is 'lekker stuk vlees'

Een tienermeisje uit Wales heeft een opmerkelijke tatoeage laten zetten. De 16-jarige Levi Brady gaat met de tekst '100% Welsh Lamb' door het leven, tot groot verdriet van haar 38-jarige moeder Renee.

Levi werd onlangs uitgedaagd om de opmerkelijk tattoo te zetten, telde 30 pond neer voor de tekst op haar kont en hield het geheim voor haar familie. Helaas voor het meisje ontdekte haar moeder de tatoeage nadat Levi bij een val van haar paard gewond raakte aan haar heup.

Renee ontstak in woede en belde direct de politie. In Groot-Brittannië is het namelijk verboden zonder toestemming iemand onder de achttien te tatoeëren. "De tatoeëerder heeft een kind voor de rest van haar leven gebrandmerkt als een stuk vlees", vertelt de vrouw. "Het is het walgelijkste voor een jong meisje en de locatie van de tattoo is zeer ongepast. Ze is nog maar zestien!"

Levi was met vrienden en liet zich overhalen om bij een tatoeëerder in Riverside de tekst op haar bil te laten vereeuwigen. Direct hierna kreeg ze spijt en gaf toe dat het zeer dom van haar was. "Ik kon het niet geloven dat ze zoiets doms zou doen. De wet is ervoor om jonge mensen tegen zichzelf in bescherming te laten nemen."

De 67-jarige tatoeëerder is zich echter van geen kwaad bewust. Het meisje gaf namelijk een valse geboortedatum op. Desondanks heeft de politie de zaak in onderzoek.

Voor een foto van het meisje en haar tattoo, check de bron