Zeefuik: "Ik kan dé spits van PSV worden"

Género Zeefuik krijgt in de laatste weken steeds meer vertrouwen van trainer Fred Rutten. De 20-jarige aanvaller moest het in eerste instantie met invalbeurten doen, maar kreeg afgelopen weekend in het duel tegen N.E.C. Nijmegen een basisplaats.

"Ik had afgelopen zomer weer naar een club uit de Jupiler League kunnen gaan," aldus Zeefuik, die vorig seizoen nog aan FC Dordrecht werd verhuurd, in de papieren versie van het Algemeen Dagblad. "Maar ik wilde voor mijn kans gaan bij PSV. Nu blijkt dat het een goede keuze is geweest. Was ik weer een jaar verhuurd, dan was ik daarna waarschijnlijk definitief vertrokken bij PSV."

PSV neemt het morgenavond in de Europa League op tegen Glasgow Rangers. De Eindhovense formatie moet in Glasgow een doelpuntloos gelijkspel ongedaan maken. De verwachting is dat Rutten dan weer voor Marcus Berg, de spits die al enkele weken uit vorm is, zal kiezen.

"Ik denk dat de trainer voor ervaring kiest. Maar ook als ik moet invallen, zal ik scherp zijn. Ik moet nog veel leren. Maar ik kan dé spits van PSV worden", besloot Zeefuik.