Van Geel: "Alleen Roda JC telt nu"

Martin van Geel, technisch directeur van Roda JC, is niet blij met het beeld dat is gewekt dat hij met zijn hoofd al bij Feyenoord zou zitten.

Zondag bezocht Van Geel de wedstrijd van Feyenoord tegen NAC Breda (2-1 winst). Hij zou zelfs hebben staan juichen bij de winnende treffer van Stefan de Vrij vlak voor tijd. "Die beelden zul je nergens zien opduiken, simpelweg omdat ze niet bestaan, Het zou bovendien zeer ongepast zijn", reageert Van Geel op de discussie op de clubwebsite van Roda JC.

"Ik kan er niet duidelijk genoeg over zijn: tot de laatste dag van deze competitie is er voor mij maar één club en dat is Roda JC", vervolgt Van Geel. "Daar zet ik me met ziel en zaligheid voor in en zij gaat voor mij boven alles."

"Dat ik met de wedstrijd tegen NAC welgeteld één wedstrijd van Feyenoord heb bezocht, om me vast een beeld van een aantal spelers te vormen, doet daar helemaal niets aan af. En inderdaad, zoiets doe ik dan niet stiekem want zo steek ik niet in elkaar. Ook naar Feyenoord toe ben ik echter steeds glashelder: op dit moment en ook de komende maanden nog telt voor mij echt alleen Roda JC."